2011. június 23., csütörtök

Díjat kaptam!

Jaj de jó már írni... 1,5 hete szerencsétlenül csobbant egy 1,5literes ásványvíz... a laptopom közvetlen közelében... aztán borult is... egyenesen a billentyűzetre... :(( Azóta pedig csak várakozok és reménykedek minden egyes híváskor, hogy hátha a számítógép gurum az, hogy mehetek a gépemért... És ha nincsen lepitopi :) mégis hogyan írok most?? Az én drága férjecském nem tudta tovább nézni "szenvedéseim" és beszerzett egy kölcsön gépet! Nagyon figyelmes volt tőle, amivel nagyon boldoggá tett!


Na de térjünk rá a blogbejegyzésem címére! Gép nélkül, telefon segítségével azért figyelemmel kísértem az eseményeket, így nagyon megörültem amikor újabb díjat kaptam. Ezúttal feketepillangó gondolt rám! Ezúton is nagyon köszönöm, nagyon jól esett! Mivel a díjhoz nincs leírás, szabály, ezért 3 olyan tortás társamnak adnám tovább, akiket még tortás pályafutásom kezdetén ismertem meg Lenke fórumán. Nudlee gyönyörű tortákat és még gyönyörűbb tejszínvirágokat készít, PiciJuci a leglelkesebb tortás akivel valaha találkoztam, blogjában rengeteg recept és torta közül lehet válogatni, és Szilvácska akiről nagyon hosszan tudnék írni... egyszerűen zseniális!!!! Az ő tortáit aztán tényleg látni kell!!!
Köszönöm mégegyszer a díjat! Hamarosan feltöltöm a képeket és jönnek ismét, szép sorjában a bejegyzések!! :)) Addig is jó sütögetést mindenkinek!

3 megjegyzés:

  1. Drága Andi, köszönöm, hogy gondoltál rám a díjjal.
    Nagyon kedves Tőled, köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  2. Andikám! Nagyon kedves tőled, hogy gondoltál rám, nagyon örülök neki! Igazán megtisztelő, köszönöm! :) Puszi!

    VálaszTörlés
  3. Drága Andi :) Én is nagyon köszönöm ezt a díjat különösen azért mert ez az első!! nagyon jó érzés :)
    Köszönöm még a dicséretet, de a Te tortáidat nehéz lenne felül múlni, mind annyira egyedi és aprólékos.
    puszi......puszi:)

    VálaszTörlés