2011. június 6., hétfő

Macskaarisztokraták, Marie cica torta / Aristocats cake

Lányoknak készült ez is... Igen,igen... dupláztunk a gyereknapból!!!! :))
Néztem csak néztem a piskótát... mindenáron -megint- kutyust szerettem volna faragni... Annak annyira de nagyon örültek az én Manókáim... és mint a közmondás is óvva int...: "Biztosat a bizonytalanért el ne hagyd...!" ... na de hogy nézett volna ki ha mégegyszer elkészítem ugyanazt/hasonló kutyát mint korábban... így kockáztattam a bizonytalant... és nem bántam meg... :)))) Könnyű volt elkészíteni, könnyű volt burkolni (pedig a lábai is piskótából vannak...) és könnyű volt bezsebelni lánykáim boldogságát!!! Imádták!!! :) Marie cica (Macskaarisztokraták c. rajzfilm) amúgy is beletartozik -az 1000- kedvenc figura közé. :)))))
Az ízesítésnél már kihasználom a jó időt!!! Imádom a nyarat... és nem csak azért mert lehet napozni :)) hanem össze lehet kötni a kellemest a hasznossal és napozni miközben szüreteljük a finomabbnál finomabb gyümölcsöket a kertünkben!!! :)) 2naponta 1kg eper a kosarunk tartalma :)) és az epernek hol van a legjobb helye miután leszedtük??? Tortában!!! Hát persze... Mivel a Tianás torta eperkrémmel készült, nem akartam ismételni magam, így ehhez a piskótához csokikrémet készítettem, amit -amennyire csak lehetett- teleraktam eperrel! Magnifica!!! :)) Lili nem egy nagy sütis, de most repetát kért!! :)
 Szó ami szó, mind kívül, mind belül nagyon tetszett a hercegnőimnek a torta (nekem már annyira nem... de ez így van rendjén...) és az én lelkem is helyre került egy kicsit... hogy végre "CSAK NEKIK" készültek a torták!! :))))

9 megjegyzés:

  1. Tüneményes cica, kívül-belül édes! :) Szerintem igazán elégedett is lehetnél vele!
    A búbja, a fülecskék és a farkincája tragant?

    VálaszTörlés
  2. Aranyos lett! :-) (bár számomra ismeretlen ez a figura)
    Engem is, engem is érdekelne, hogy mi miből készült.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon cuki lett! A kiscsajok biztos örültek! :)

    VálaszTörlés
  4. Pont olyan mint a bábszínházban a Marcipáncica:) Édes

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen! A copfja, farkinca, fülek, bajusz és a masni CMC-s K2! A fülét és a copfot azonnal fel tudtam tenni, a bajuszt 1órát, a farkincát (ide biztonság kpen tettem még egy fogpiszkálót is) és a masnit 5órát hagytam száradi. A masnit pálinkás poháron szárítottam hogy szép legyen az íve... :))

    VálaszTörlés
  6. Köszi az infókat! :-) A CMC porból mennyit keversz a bevonóhoz?

    VálaszTörlés