2011. szeptember 22., csütörtök

JÁTÉK!

Még 8 napig jelentkezhetsz! A játék eredeti bejegyzését itt találod!
Először is elmondani nem tudom, mekkora meglepetést okoztatok, hogy ennyien jelentkeztetek!! Tudom, mindenki rohan, gyerekek, munka, azaz éli az életét, amibe jön egy játék lehetőség... fényképeket előkeresni, írni pár sort, elküldeni... hááát... vhogy ilyen félelmekkel írtam a játékról szóló bejegyzésem. Magyarul, hogy nagyon kevesen, vagy az is lehet, hogy senkinek sem lesz kedve játszani. Ya és még azt az inspirációt sem árultam el, hogy milyen ajándékokat lehet nyerni! Mindezek ellenére eddig 23 tortázótól kaptam emailt! Nagyon örülök, és köszönöm mindenkinek aki eddig jelentkezett! Mivel a játék határideje szept. 30., így azoknak is van még idejük, akik nem küldtek eddig képeket.

Pár dologban módosítom a játék kiírást. Mivel többen is jeleztétek, hogy nem működik a 'követés' opció (ez valószínűleg az oldal, ill. az internet túlterheltsége miatt adódik néha), így a rendszeres olvasóvá válás nem feltétele a játékban való részvételnek! A másik változás, hogy a jelentkezők képeit feltöltöm a Mummy Sütödéje facebook oldalamra is (ha vkinek bármi ellenvetése lenne, kérem előre jelezze), ahol szavazni lehet majd a tortákra! És hogy kellő inspiráció is legyen a tortás képek keresgéléséhez, elárulom a nyereményeket!

A 100. rendszeres olvasómnak:  SZILASI-HORVÁTH CSILLÁNAK nyereménye egy torta, amit teljes egészében ő talál ki, én pedig próbálom megvalósítani. :))
Hercegnőim 2 nevet húznak majd ki a 'kalapból' a jelentkezők közül. Ajándékuk tortadíszítő eszközök.
A facebookos feltöltések közül, pedig a legtöbb 'like'-ot kapó nyereménye egy két napos karamell tanfolyam Némótól!!!!!

Tehát elő azokkal a porosodó fényképekkel, hagy lássa mindenki, hogy egy kis gyakorlással honnan hová lehet eljutni! 


Megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondajak Biró Anikónak, Okkinak és Jucinak, akik megajándékoztak a 'Cherry on top' díjjal! Köszönöm! Mivel a díj már úgy látom körbe ért, nem emelnék ki senkit. Már csak azért sem, mert kollektívan minden blogot, (na jó a tortás és gasztro blogok előnyben! :)) jutalmaznék! Minden amibe időt, munkát, energiát fektetünk szép lesz és az egyéniségünktől megtalálható lesz az a 'plusz' amiről ez a díj szól! Így minden blogtulajdonosnak ajánlom a 'Cherry on top' díjat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése