2011. október 14., péntek

Cukor Show - Szeged/Deszk

Minden tortamániás, hobby tortás, süti, torta, cukor szerelmesnek ajánlom figyelmébe a következő, azaz 2. Cukor Showt!!!
Dátum: 2011. okt. 30. 10-16 óráig.
Helyszín: Deszk, Faluház
A RÉSZVÉTEL INGYENES!!

Ízelítő a programból:
Három kedves 'tortatudós' Földi Lenke, Kricky és Németh Zoltán arra vállalkoztak, hogy ellátogatnak az ország különböző pontjaira és tudásukat megosztják minden érdeklődővel! A bemutatón Lenke gyönyörű cukorvirágokat készít majd, Némó a karamell rejtelmeibe vezet minket, Kricky pedig az airbrush használatát mutatja be. A három előadó eddigi munkáit közelről is megnézhetjük a kiállított alkotások között. A Cukor Show ideje alatt az épületben büfé üzemel majd! A programon való részvétel ingyenes csupán egy regisztráció szükséges, amit ide kattintva megtehetsz.
Kihagyhatatlan program! A helyszín közelében szállás megoldható!
Most is szívesen vesszük a finom sütiket, akinek lehetősége/kedve van kérjük hozzon magával egy kis kóstolót finomságaiból. (A sütemények mellé ki szeretnénk írni az alkotók nevét, vmint a receptet, ezért kérlek ezt előre küldjétek át.)


Külön köszönet a támogatóknak:
Deszki Művelődési Ház és Könyvtár
Planet Corp. Szolgáltató Kft.

Én már nagyon izgulok! Tervezem, hogy mit süssek, milyen ruhát vegyek fel :)) és legfőképpen, hogy mit mondjak... ugyanis Krickyék megkértek, legyek a rendezvény háziasszonya!!! :)) Remélem sok olvasómmal végre személyesen is találkozhatok! :)

Az komáromi CukorShowról itt olvashatjátok a bejegyzésem!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Andi! Tegnap nem voltál véletlenül Szegeden a cukrász diszkontban a pici lányoddal, 16,30 és 17 óra között? :-) Szerintem éppen fizettetek, amikor én beléptem a gyerekeimmel. Remélem a CukorShown majd megismerkedünk személyesen.
    Zatykóné Magdi

    VálaszTörlés
  2. Magdi! A hely, az idő és a kisebbik hercegnőm... Minden stimmel, uh. biztosan mi voltunk!!!! :) Akkor vittem be a nagykerbe a Cukor Show plakátját!!! Már én is nagyon várom, hogy megismerjük egymást!!!

    VálaszTörlés