2011. október 7., péntek

JÁTÉK sorsolás!!!!

Itt vagyok, itt vagyok és már sorolom is a sok mondandómat!!!
Mindennél fontosabb a nagy 'KÖSZÖNÖM' minden képet beküldő tortamániásnak! 33-an vállalkoztunk arra, hogy megmutassunk egy tortát a kezdetből és egyet amit mostanában alkottunk. Lenyűgöző mekkora fejlődésen mentünk át egytől egyig! Ráadásul ezért mindannyian egyetlen embernek mondhatunk köszönetet: saját magunknak! Talán ez tekinthető a youtube-os keresgélések, blogok olvasása és az át tortázott éjszakák ajándékának! Külön köszönet Némónak, amiért ő is megmutatta honnan indult! A nyeremény felajánlásáról már nem is beszélve!! ;)  

A JÁTÉK CÉLJA: hogy megmutassuk, nem a tortafaragás tudásával a kezünkben kezdtük űzni ezt a hobbyt! Mi is indultunk vhonnan. Nekünk is voltak csúnyácska, nem kidolgozott tortáink, VISZONT odafigyeléssel, utána járással, és a sütés/tortázás iránti szeretetünkből sokat fejlődtünk! Magyarul, hogy minden kedves háziasszony és háziúr (merthogy sok tehetséges férfi is hódol ennek a hobbynak) előtt ott a lehetőség, hogy idővel gyönyörűt alkosson!!! 

A JÁTÉK LEBONYOLÍTÁSA:
Szept. 30-ig lehetett képeket küldeni. Nagy szerepet szántam kicsiny családomnak is! :) A jelentkezők nevét ugyanis beletettem egy 'varázs tatyóba', ahonnan hercegnőim egy-egy nevet húztak ki:

Nyereménynek a leghasznosabbat gondoltam ki: 1kg K2 és a Deszki magyar-német-flamand baráti kör felajánlásában egy receptgyűjtemény, amely ukrán, belga, német és magyar ízek hozzávalóit rejti!  
Gratulálok a szerencséseknek! 
A játék további menetében jelentkezőként 2 képet töltöttem fel a Mummy Sütödéje facebookos oldalamra, az alkotó nevével és azzal a bizonyos számmal, hogy mióta is tortázik. Mivel minden torta és tortakészítő ugyanolyan értékes, nem tudtam volna választani, hogy ki  legyen a szerencsés, aki ellesheti a karamell fortélyait Némótól, ezért 'lájk versenyt' hirdettem ! A legtöbb 'tetszik'-et kapó kép alkotója nyeri a fődíjat: Németh Zoltán (Némó) 2 napos karamell tanfolyamát 2011. nov. 5-6-án Deszken!!!!! :) A képekre 2011.okt. 16-án 20.00-ig lehet szavazni!
Nagyjából ennyi a facebookos része a játéknak. 

Itt is mutatom a képeket (remélem nem fagy majd tőlük az oldal...):


Zsili Mártonné (2 éve tortázik)

Zachár Zsuzsanna (1éve és 3 hónapja tortázik)
Vikorka Ica
Vékonyné Ildikó
Vedres Andi (1 éve tortázik)
Tóth Natália (10 hónapja tortázik)
Tolnai Katalin (10 hónapja tortázik)
Szőke Judit (1 éve és 5 hónapja tortázik)
Szabó Orsolya (8hónapja tortázik)
Szikela Hajnalka (6hónapja tortázik)
Sulczi Alexandra (1éve tortázik)
Rózsa Mária és lánya Dóri (pár hónapja tortáznak)
Rózsa Ágnes (4 hónapja tortázik)
Nagyné Baka Eszter (2 éve tortázik)
Nagy Orsolya (2,5 éve tortázik)
Nagy Diána (1,5 éve tortázik)
Millye (1 éve tortázik)
Kis Jakab Petra (6 hónapja tortázik)
Katucikonyha (6 hónapja tortázik)
Kardos Ditke
Kalocsai Edina (4 éve tortázik)
Juhász Zsuzsanna (1éve és 2 hónapja tortázik)
Illésné Lestyán Veronika (1,5 éve tortázik)
Hajdú Ildikó (2éve tortázik)
Földes Zsuzsanna (10 hónapja tortázik)
Farkas Puskás Gabriella
Farkas Bernadett (1 éve tortázik)
Deák Szilvia
Bíró Edina (6 éve tortázik)
Bartus Dóra (1,5 éve tortázik)
Bíró Anikó (10 hónapja tortázik)
Remélem nem veszítitek el a fonalat, de a játéknak van egy 3. szála is! :)
Akik figyelik a blogom, tudják, hogy a játékot eredetileg a 100. rendszeres olvasóm 'köszöntésére' találtam ki. Ő Szilasi-Horváth Csilla, akiről talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, gyönyörű tortákat készít!! :) Nyereménye, hogy elkészítek egy tortát, amit teljes egészében ő talál ki. Csilla pedig remek ötletekkel állt elő... íme a levele:
Szia Kedves Andi!

 Isten mentsen attól, hogy elragadtatásomban valamit eltúlozzak... Akik ismernek tudják, hogy nem szoktam :)) Az a tuti eddig, hogy trüffel krémes lesz... :P :P

Ötletek: 1.) Egy lábas töltött káposzta
              2.) Egy ínycsiklandó pizza
              3.) Egy romantikus, virágos kompozíció
Várom a leveled, addig is szép napot!
Csilla

Remek ötletek!!! Nem is tudok választani, ezért -remélem Csilla nem haragszik meg érte- de hozzátok fordulok! Kérlek válasszátok ki, hogy a 3 ötletből, melyikhez kezdjem el sütni a piskótát!!! :) Válaszaitokat itt a blogon, a facebookon, telefonon, smsben, postagalambbal, de akár a jól bevált füstjelekkel is eljuttathatjátok.  :))) Köszönöm!

A Játékról eddig megjelent bejegyzéseket itt és itt találjátok!
Sok sok infó maradt még a tarsolyomban, de ezek már új bejegyzést érdemelnek! Hamarosan újra jelentkezem! :)


9 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyerteseknek! :) De jó, lehet válogatni! Naná, hogy a romantikus (kissé barokkos) virágos tortára voksolok! Már úgyis virágkészítő profi leszel!

    VálaszTörlés
  2. Én egy kis töltött káposztára vágyom:)))

    Gratulálok a nyerteseknek, mázlisták!

    VálaszTörlés
  3. Mindenképpen töltött káposzta! :)))

    VálaszTörlés
  4. Annyira jó ez a játék, jó látni, ki miken megy keresztül. Épp csak bekukkantottam, és láttam, hogy az egyik hercegnő engem húzott ki! Nagyon boldog vagyok. Ma van a szülinapom, nem is lehetne jobbkor! :-) Nagy ölelést küldök a leányzónak! (Nagyon cukik.)
    Én a magam részéről a töltött káposztára szavazok, de Gabi elbizonytalanított...

    VálaszTörlés
  5. Naná hogy töltött káposzta :)))

    VálaszTörlés
  6. Szerintem egy nagyon szep viragos tortat... a toltottkaposztat azt hagyuk kajanak ez megis csak egy szep torta lenne...:) remelem nem sertek meg senkit ezzel...:)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a kislányodnak, jó nevet húzott! :D Én is csak véletlenül néztem be és el sem akartam hinni, hogy az én nevem van a képen! Köszi még egyszer. Szerintem is a virágos torta lenne a legjobb.

    VálaszTörlés
  8. töltött káposzta!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  9. Töltött káposzta!!!!!!!

    VálaszTörlés