2012. július 30., hétfő

Fekete fehér torta

Annyi tortaötlet várakozik már hosszú hosszú ideje a laptopom file-jai alján... számtalan technika, szín kombináció, forma... Természetesen amikor szabad kezet kapok, ezeket a képeket nézem meg elsőként... reménykedve, hátha találok köztük, pont az alkalomhoz illőt!!!! Ehhez a tortához annyi elképzelés volt, hogy színes legyen!!! Lila, zöld, kék, rózsaszín... és nem ám a baba változatában, hanem szép élénken pompázva!!! Illetve díszítésnek köröket, vagy csíkokat esetleg masnit tegyek rá... Hmmm... Bekukkantottam hát laptopom képzeletbeli fiókjában, féltve őrzött, rejtegetett képeim közé! :) És találtam egy fehér alapon fekete pöttyös, virágos, masnis gyönyörűséget... :) ami nem csak gyönyörű volt, de teljesen a szülinaposhoz illő... persze, egyáltalán nem az eredeti paraméterek szerint... :) De hogy színesebbé tegyem a bejegyzést :) ZÖLD utat kaptam a fekete fehér csodához! A kreatív ünnepelt, pedig egyből tovább fűzte a gondolatot!! Pár óra múlva már láttam a facebook postot, miszerint a buli 'Black & White partyvá' alakul!!! Mind a díszítésben, mind a vendégek öltözködésében ez az irány volt mérvadó! :)

 
Az egyetlen bűntetőpontot a torta belseje kaphatta volna, az ugyanis sárgás-zöldes krémben ;) pirosas-kékes-lilás gyümölcsökkel tarkított volt… Lefordítva: bazsalikomos krém erdei gyümölcsökkel… Mivel az ünnepelt volt anno a krém ötletgazdája… ennyi bűnözés biztosan belefért a „fekete fehér” partyba!!! :))

2 megjegyzés:

  1. Csudiszép és letisztult ez a torta! Nagyon örülök, hogy viszatértél! :) Örömmel olvasom ezentúl is az írásaidat, és nagyon várom az új tortákat is! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon elegáns! :) Ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés