2011. március 14., hétfő

Online cukrászverseny

Pénteken útjára indult ismét az online torta és karamell verseny! Nevezni ápr. 12-ig lehet. Én már tudom milyen tortával indulok (ha lesz időm elkészíteni...), de nem árulom el, mert hétpecsétes titokként kell őriznem :)). Már egy versenyen túl vagyok és mondhatom -nekem- nagyon tetszett, uh. mindenkit csak bíztatni tudok! Ragadjatok fakanalat, süssetek, főzzetek és jelentkezzetek, mert kiélheted kreativitásod, összehasonlíthatod magad a többi tortázóval és egy nagyon jó csapatnak válhatsz a tagjává!!! Nem, nem, itt nem a nyerés a lényeg -legalábbis nekem-, hanem az amíg eljut a torta a tyúktól a nevezés gomb megnyomásáig!!!! :))) A tortázás, alkotás élménye!
A figuraversenyre elküldött Puli kutyusomat viszont szívesen megmutatom.
Itt látogatói szavazatok alapján dőlnek el a helyezések. Márc.14-én 20óráig lehet nevezni, a szavazás 15-én este 8-tól indul. Itt tudod megnézni a beküldött munkákat. Nálam Pixie műve a nyerő, de Kricky és Magdi is hozta a formáját! :))

7 megjegyzés:

  1. Arik vagytok! Örülök ha tetszik! ;))

    VálaszTörlés
  2. Kérlek nézz be hozzám. Van egy meglepim számodra!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon aranyos a kutyusod :) Nézz be hozzám, van egy meglepim :)

    VálaszTörlés
  4. Cuki kutyud!!!:)
    Kérlek nézz be hozzám, szeretnék neked adni valamit...

    VálaszTörlés
  5. Szia Mummy!
    Csak most találtam rá az oldaladra, de nagyon tetszik. Én is próbálkozok pár éve ilyen tortacsoda készítésével, most láttam, hogy kiírtak egy versenyt is. Gondoltam, megpróbálom én is, igazából a lelkesedésed fogott meg.
    Ha van kedved, nézz be hozzám, szeretettel várlak, és természetesen mindenkit, akit érdekel!

    Itt megtaláltok:

    https://picasaweb.google.com/deakszilvia78/TortIm#

    http://dszisza.blogspot.com/

    VálaszTörlés