Első Thomas tortám volt... Igazi kihívás... a faragásnál és a burkolásnál is észnél kell lenni...
A neten keresgélve azonban olyan gyönyörű Thomas tortákat láttam, ami bizonyította, hogy meg lehet csinálni. Van még min finomítani, de ismét sokat tanultam! Legfőképpen azt hogy bármilyen burkolóval is próbálkozunk, sosem tudunk szép vékony csíkot formázni... a legjobb ha glazúrt használunk... Két dologra azonban figyeljünk, ne remegjen a kezünk amikor húzzuk a vonalat :)) ÉS, a színezésnél kapcsoljuk ki a mixergépet... mert maximum Uri Geller irigykedhet a kanál hajlítási technikánkon... :))
mi azonban mínuszba leszünk egy kiskanállal... :D
Azért a bakik ellenére Thomas is elkészült!!! :))))
Szép lett! :)
VálaszTörlésLátom neked is meggyűlt a bajod Thomasszal:))Nem szeressem forma.
VálaszTörlésDe jól megoldottad!!4